Zábavní moderní aquapark Tatralandia v Liptovském Mikuláši

  • Anonym
  • 4.10.2010
  • 0:00
  • Změněno: 4.10.2010 | 7:57

Pozvání do aquaparku Tatralandia v Liptovském Mikuláši. Článek obsahuje komerční sdělení. Provozovatel webu neodpovídá za jeho obsah.

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Jednoduchá dostupnost, moderní areál plný aktivní zábavy a relaxace. Přesně takový je slovenský aquapark Tatralandia, ležící v městečku Liptovský Mikuláš. Samotný Liptovský Mikuláš je od českých hranic vzdálen dvě hodiny cesty. Velikou výhodou je slovenská dálnice D1, která vede od hranic až přímo k aquaparku. Čeká vás tak příjemná a jednoduchá cesta, která vás neunaví před návštěvou všech bazénů, tobogánů, masážních lehátek a wellness procedur.

Bazény, tobogány ale i wellness služby

Přímo v areálu na návštěvníky čeká přesně dvacet klikatících se, točících se a rychle klesajících tobogánů. Každý je ovšem jedinečný. Některý nabízí rychlou jízdu dolů v co nejkratším čase, jiný má přímo šílené zatáčky a zákruty nebo naopak zpestřuje jízdu plavacími kruhy a čluny. Kromě tobogánů se zde nachází i dvanáct bazénů. Díky své poloze nad termálními prameny jsou všechny otevřeny po celý rok a jsou plné příjemně teplé vody, ve které můžete zůstat celý den. Jako tobogány je i každý bazén jiný. Klidnější mají bublinkové lehátka, masážní trysky a vodopády s horkou vodou. Pro aktivnější trávení volného času jsou v aquaparku bazény pro plavání nebo vodní sporty. Samozřejmě není zapomenuto ani na nejmenší děti, pro které je zde speciální bazén s lanovou dráhou a skluzavkami. Liptovský Mikuláš tak nadchne skutečně každého.

Ubytování v chatě nebo i apartmánu

Celý areál, ale i přilehlý Liptovský Mikuláš stojí rozhodně za delší než jednodenní návštěvu. Právě kvůli tomu vznikl přilehlý Holliday Village. Jedná o spoustu malých oddělených chat a soukromých apartmánů, určených právě ubytování v aquaparku Tatralandia. Každá chata nebo apartmán má vlastní kuchyňku, koupelnu a topení, takže není problém se za odpočinkem vydat i v zimních měsících.

Liptovský Mikuláš nejen jako návštěva aquaparku

Kromě přilehlého areálu Tatralandia toto slovenské městečko nabízí i spoustu odlišných aktivit. Díky blízkým Tatrám v přímé blízkosti vzniklo lyžařské středisko Jasná. Pro lyžaře nachystáno celkem 35 kilometrů upravených sjezdovek a spousta na sebe navazujících sedačkových lanovek. Samozřejmostí je i snowpark pro snowboardisty a odvážné lyžaře.

Do Liptovského Mikuláše se můžete vypravit za odpočinkem v bazénech, lyžováním na širokých sjezdovkách nebo i kvůli nedotčené přírodě Tater. Ať již zvolíte kteroukoliv možnost, vrátíte se plni nových sil a především se spoustou nových nezapomenutelných zážitků.

diskuse

Provozovatel webu si pod tímto článekm nepřeje vkládání diskuzních příspěvků.