Víkend ve slovenských lázních Rajecké Teplice

  • Anonym
  • 19.07.2010
  • 0:00
  • Změněno: 22.07.2010 | 12:36

Krásně strávený víkend ve slovenských Lázních Rajecké Teplice. Článek obsahuje komerční sdělení. Provozovatel webu neodpovídá za jeho obsah.

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Přichází konec pracovního týdne a každý je myšlenkami na své chatě nebo zahrádce. Tento víkend bude ovšem výjimečný. Vyrážíme na odpočinkový pobyt do překrásné slovenské přírody. Do rajecké doliny s malebným lázeňským městečkem Rajecké Teplice. Překrásné nedotčené lesy, jezírka, odlehlá místa a cestičky lákající k dlouhým procházkám. A celý tento ráj jen hodinu a půl cesty od hranic.

Nejen léčebné procedury, ale i wellness služby

Jako první se nabízí otázka, jaké bude téma našeho pobytu. Celodenní ležení v léčebných zábalech uvolňující unavené svaly? Nebo spíše antický styl plný vody, vodních koupelí, plavání a saun? Případně všechny typy masáží od thajských až po lávové kameny? Plně vybavené lázně Rajecké Teplice, které mohou nabídnout širokou škálu služeb skutečně pro každého. Na vše nám dá odpověď domluvená vstupní lékařská prohlídka zahrnutá v ceně pobytu. Jako naprosto zdraví lidé dostáváme doporučení spíše pro užívání si wellness procedur. Následující dny jsou příjemně protkány návštěvami fitness, masáží, vodního centra, sauny, relaxaci při pobytu v přírodě a třešničkou je vířivka.

Kvalitní služby a ubytování je základ příjemného pobytu

Pro návštěvníky se nabízejí dvě hlavní možnosti ubytování v Rajeckých Teplicích. První možností je čtyřhvězdičkový hotel Diplomat. Celkem nabízí pět míst, kde lze posedět u skleničky vína nebo si zajít na kafe. Mimo jiné pro své návštěvníky má připravený 3D golfový simulátor, finskou a parní saunu, tenisový kurt a spousty a spousty dalších možností, jak si užít pobyt.

Druhou možností je hotel Aphrodite. Největším lákadlem je pro ubytované hosty volný vstup do vodního a saunového světa po celou dobu pobytu.

Lázně a mladí lidé?

Člověk by očekával od lázní spíše starší návštěvníky, kteří mají rádi klidné aktivity. Místo toho se zde neustále setkáváme s lidmi dávajícími přednost aktivnímu odpočinku. V blízkosti se nacházejí stáje, které nabízejí projížďky v přírodě na koních. Při projížďce potkáte rodiny zkoumající okolí na kolech, zapůjčených přímo v hotelu. Večeři si může každý zpříjemnit projížďkou na lodičce po jezírku a poté zakotvit přímo před restaurací, ležící na ostrůvku. Lidé po lázeňských procedurách odcházejí na tenisové kurty, golfové hřiště případně do jednoho z mnoha barů a restaurací.

Víkend je v plném proudu a my si užíváme naplno. Sauny, bazény, tenis, golf a odpolední projížďka na kolech zakončená báječnou večeří. V pondělí začíná opět pracovní týden. Pro nás bude ovšem jiný. Jsme na něj velmi příjemně naladěni, odpočatí a plní sil po úžasném víkendu.

diskuse

Provozovatel webu si pod tímto článekm nepřeje vkládání diskuzních příspěvků.