Pozvánka na Cestovatelské kino: Vietnam

  • Anonym
  • 20.05.2019
  • 22:10
  • Změněno: 20.05.2019 | 22:00

Nasedněte na loďku, vydáme se do země, ve které nás na každém kroku bude provázet kouzlo exotiky! Při návštěvě země, jejíž obyvatelé jsou potomky nebeského draka a víly moře, nás čeká snová atmosféra, výbuch barev a chutí. Vydejte se s námi do spleti ulič ....

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Nasedněte na loďku, vydáme se do země, ve které nás na každém kroku bude provázet kouzlo exotiky! Při návštěvě země, jejíž obyvatelé jsou potomky nebeského draka a víly moře, nás čeká snová atmosféra, výbuch barev a chutí. Vydejte se s námi do spleti uliček starých měst, které křižují tisíce motorek, anebo poznávejte říční trasy, které oblizují úchvatné zátoky a ostrůvky. Večerem nás budou provázet ti nejzasvěcenější: Long Tran a Thuy Nguyen nám svoji zemi představí ve stylu Cesta do Vietnamu na 40 dní od jihu na sever. Povědí nám, kam jít a co vynechat, přiblíží místní kulturu i gastro speciality.
Long Tran a Thuy Nguyen jsou Vietnamci, kteří jsou aktivní šiřitelé vietnamské kultury v České republice. Long cestuje pravidelně do Vietnamu a s sebou si bere vždy přátele, kterým dělá „místního průvodce“. Thuy se naopak zaměřuje na vietnamskou gastronomii, tak ve Vietnamu ochutnává vše možné a následně o tom ráda mluví, sdílí své zkušenosti v textové podobě. Přednáška se bude odehrávat v českém jazyku.

12. 6. (středa)
Start: 20:30 hod.
Kino Lucerna, Praha
Vstupenky: bit.ly/Vietnam1206
FB event: https://www.facebook.com/events/324255334926240/

diskuse

vložit nový příspěvek