Poznejte svět za mořem a naučte se anglicky

  • Anonym
  • 2.09.2013
  • 0:00
  • Změněno: 2.09.2013 | 20:57

Chystáte se na jazykový kurz? Ať už si pro váš jazykový pobyt v USA vyberete jakoukoli destinaci, přivezete si neopakovatelné zážitky a již nikdy nebudete chtít jinak. Článek obsahuje komerční sdělení. Provozovatel webu neodpovídá za jeho obsah.

hodnocení článku
  •  

Hodnotil 1 člověk


Vaše hodnocení

Cesty do Spojených států amerických dříve bývaly drahé, a tak se spíše jednalo o výsadu bohatých obchodníků nebo manažerů. Naštěstí se časy mění a dnes již není problém zaletět si do New Yorku na předvánoční nákupy nebo se do USA vydat na jazykový kurz angličtiny.

Na jazykový kurz do New Yorku nebo jinam?

Co by to bylo za cestu do USA, kdybyste vynechali New York a nepodívali se na Manhattan ze sochy Svobody či se neprošli po Central Parku? Jistě, New York je ikona, avšak chcete „ve městě, které nikdy nespí“ trávit celý váš jazykový pobyt, nebo vám postačí víkendová návštěva? Pokud se rozhodnete uskutečnit jazykový kurz angličtiny přímo v New Yorku, nezapomeňte se ptát na přesnou adresu jazykové školy i ubytování. Ne všichni totiž sídlí přímo na Manhattanu. Pro fajnšmekry se zase nabízí Manhattan v té nejlepší podobě – jazykový kurz angličtiny totiž může probíhat přímo v Empire State Bulding. Ze 63. patra budete mít nádherný rozhled! Zajímavé informace o Empire State Bulding a užitečné tipy k New Yorku můžete najít například na stránkách Zažijte New York.

Jak již bylo zmíněno, jazykový kurz angličtiny můžete podniknout i v jiných městech než jen v New Yorku. Že je nabídka široká, se můžete přesvědčit na stránkách jedné z agentur zajišťujících jazykové kurzy v USA. Zastavme se u Floridy, respektive Miami, které v poslední době vyhledává pro studium v USA stále více studentů. V Miami žije početná španělsky mluvící menšina. Vyplatí se tedy vybrat si Fort Lauderdale, jež se nachází cca 30 mil severně od Miami. Výhody Floridy zůstávají a angličtinu budete moct trénovat i po skončení výuky. Jazykové pobyty na západním pobřeží USA však také mají své kouzlo.

New York

Obr. 1. New York

Jazykové školy nabízejí vždy několik variant kurzů. Vybírat můžete od všeobecné angličtiny v prázdninové formě až po intenzivní jazykové kurzy angličtiny pro specializované obory jako letectví či právo. Angličtina v USA je sice od britské angličtiny trochu rozdílná, v kvalitních školách se však učí podle britských standardů. Pokud si nejste s výběrem jisti, můžete se zeptat v některé z agentur zaměřených na jazykové pobyty v zahraničí. Nejenže školy znají, ale díky vyššímu objemu prodeje mohou nabídnout výhodnější ceny, než kdybyste se zapsali do školy napřímo. Ušetřit se tak dá i několik tisíc korun!

Havaj: stát, na který se občas zapomíná

Pro jazykový pobyt v USA si můžete vybrat i 50. spolkový stát – Havaj, nacházející se v Tichém oceánu. Celoročně příjemné klima, ideální podmínky pro surfing i potápění a krásná příroda činí z této ostrovní destinace jednu z nejpopulárnějších. Právě výuka surfingu je na Havaji oblíbeným doplňkem k jazykovému kurzu angličtiny.

Ať už si pro váš jazykový pobyt v USA vyberete jakoukoli destinaci, přivezete si neopakovatelné zážitky a již nikdy nebudete chtít jinak.

diskuse

Provozovatel webu si pod tímto článekm nepřeje vkládání diskuzních příspěvků.