PF 2012

Přání do roku 2012 a malé poohlédnutí za rokem 2011. Článek obsahuje komerční sdělení. Provozovatel webu neodpovídá za jeho obsah.

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

opět zde máme Silvestr a Nový rok a s ním i poohlédnutí se za rokem končícím. Tak jako každý Nový rok má i nyní web https://www.cestovatele.info narozeniny. 1. ledna 2012 slaví své již páté narozeniny. Takže jako vždy je i letos dvojitý důvod k bilancování.

Co se povedlo?

  1. V roce 2011 poprvé začaly vycházet články autorů, se kterými se neznám osobně. Web https://www.cestovatele.info tedy přestal být projektem pár přátel, ale stal se projektem, kde obsah tvoří různí lidé, kteří někde byli a mají o tom co říct. Tím se také zvýšil počet autorů, což považuji za úspěch.
  2. Výrazně stoupla návštěvnost oproti roku 2010 přibližně o 11000 UIP.

Co se nepovedlo

  1. Sice roste návštěvnost, ale stále zůstává stejný průměrný počet zobrazených stránek na jednoho návštěvníka. Tedy návštěvník, který se dostane na web zde stále mnoho nekliká.
  2. Nezměnil jsem grafický design webu, i když jsem si to určil jako závazek pro rok 2011. Problém je v tom, že jsem měl původně v plánu pouze změnu grafiky, ale nakonec to vypadá, že změním více věcí. A k velkým změnám jsem se zatím neodhodlal.

Závazek na rok 2012

Na příští rok si stanovuji hned několik závazků, které se týkají webu https://www.cestovatele.info :

  1. Začít vydávat více než jedenkrát týdně článek. Pro začátek, začnu s tím hned v lednu, budu vydávat články nejen vždy o půlnoci mezi nedělí a pondělím, ale tak každou druhou středu. Za jeden měsíc by tedy mělo vyjít místo běžných 4 asi 6 článků.
  2. Změnit grafický design a možná i redakční systém webu.

Přání

Na závěr už mi nezbývá nic jiného, než Vám popřát hodně štěstí, zdraví a osobních úspěchu v roce 2012 a nezapomeňte se vracet na https://www.cestovatele.info.

diskuse

vložit nový příspěvek