PF 2010

Krom přání na rok 2010 zde naleznete také malé ohlédnutí za rokem 2009 a vize na rok 2010.

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Vážení čtenáři, po dalším roce fungování webu www.cestovatele.info bych Vám rád popřál vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví a úspěchů v roce 2010. Web www.cestovatele.info dnes slaví své třetí narozeniny. Nastává nejvhodnější okamžik k malé bilanci.

Rok 2009

Při pohledu zpět na rok 2009 se mi celý rok jeví spíše jako úspěšný. Sice jsem se ve svém volném čase věnoval spíše něčemu úplně jinému, než webu (psal jsem knihu), přesto celý web „nezakrněl“ a dále fungoval podle zažitých pravidel. A to hlavně díky dvěma novým autorkám, které napsaly nějaké články.

Co se v roce 2009 povedlo

  1. Zvýšit počet autorů.
  2. Zvýšit honoráře autorům.
  3. Realizovat malé překvapení – propojit web s mapy od Google. Sice mapy jsou už k dispozici, ale ne na všech místech, kde bych si představoval.
  4. Jedna naše autorka (Lenka Churavá) vystoupila v pořadu Casablanca rádia Wave kde povykládala o svých cestách Kavkazem. V budoucnu by se v pořadu Casablanca měl objevit ještě minimálně jeden náš autor.

Co se v roce 2009 nepovedlo

  1. Návštěvnost se sice zvyšuje, ale stále není taková, jak bych si představoval.
  2. Sice jsem konečně propojil články s mapami, ale ve skutečnosti všechny místa na mapě jsou zaznačeny jen u článků, které vyšly po 29.10.2009. u dříve vyšlých článků je jen nepatrná (víceméně náhodná) část článků spojená s mapou.
  3. I přes reklamu je web stále ztrátový.

Rok 2010

Jako závazek do roku 2010 bych chtěl:

  1. Doplnit souřadnice ke všem klíčovým slovům, ke kterým to dává smysl a tím provázat klíčová slova a články, ke kterým jsou klíčová slova přiřazená, s mapami. Nová odkazy na mapy budou postupně přibývat. Bohužel musím je zpětně zjišťovat z map, nebo Internetu, což je zdlouhavé.
  2. Dostat web do širšího povědomí uživatelů Internetu.

Na závěr mi tak stejně jako loni dovolte, abych poděkoval všem autorům za psaní článků a všem čtenářům za přízeň.

diskuse

vložit nový příspěvek