PF 2009

Slavnostní novoroční projev provozovatele webu www.cestovatele.info.

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Vážení čtenáři, rád bych Vám popřál vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví a úspěchů v roce 2009. Rok se sešel s rokem web www.cestovatele.info dnes slaví své druhé narozeniny.

Rok 2008

Kdybych se měl poohlédnout na dnes již minulý rok 2008 a zhodnotit všechny úspěchy i neúspěchy, splněná i nesplněná předsevzetí, pak bych s webem byl spíše spokojen než nespokojen. Některé závazky jsem popsal ve svém přání na rok 2008.

Co se v roce 2008 povedlo

  1. Nasadili jsme novou verzi redakčního systému.
  2. Změnili jsme grafický vzhled webu.
  3. Autoři článků dostávají symbolické honoráře.
  4. Nasadili jsme reklamní systémy, které ale pokryjí sotva provoz webu (WWW hosting + doména), na honoráře autorů nestačí, proto je web stále ve ztrátě. Závazek ale byl pokrýt technické náklady na provoz, což se povedlo.
  5. Spustili jsme fotografickou soutěž Léto 2008 o ceny. Se soutěží jsem původně v plánech na rok 2008 nepočítal, využil jsem nečekané nabídky sponzora soutěže.

Co se v roce 2008 nepovedlo

  1. Chtěl jsem zvýšit návštěvnost v letních měsících, to se bohužel nepovedlo. Návštěvnost v roce 2008 byla sice o dost větší než v roce 2007, nebyla ale tak velká, jak jsem si na začátku roku 2008 myslel.
  2. Stále se mi nedaří sehnat takové množství autorů, aby mohly vycházet dva články za týden. Stále vychází jeden článek týdně.
  3. Loni jsem sliboval překvapení, které mělo zajistit více zobrazených stránek na jednoho návštěvníka. Bohužel realizace tohoto nápadu byla nad mé síly. Stále ale neprozradím o co se jedná a termín přesouvám na příští rok.

Rok 2009

V roce 2009 bych chtěl:

  1. Sehnat více autorů.
  2. Realizovat mé malé tajemství, které snad zvýší průměrný počet zobrazených stránek na jednoho návštěvníka webu.
  3. Větším (možná i přímým) prodejem reklamy pokrýt veškeré náklady na provoz webu.
  4. Pokusit se zvýšit počet unikátních návštěvníků o 50%.

Na závěr mi tak jako loni dovolte, abych poděkoval všem autorům za psaní článků a všem čtenářům za přízeň.

diskuse

vložit nový příspěvek