Pánská trička s cestovatelskou tématikou jsou jasným favoritem pro horké letní dny

  • Anonym
  • 8.07.2019
  • 0:00
  • Změněno: 2.07.2019 | 18:25

Ve spolupráci s eshopem bezvatriko.cz přinášíme čtenářům pár tipů na skvělá trika s turistickou tématikou. Článek obsahuje komerční sdělení. Provozovatel webu neodpovídá za jeho obsah.

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Objevujete rádi neobvyklé a neskutečně fascinující přírodní scenérie jednotlivých českých krajů? Více Vás láká dálná exotika, nádherné pláže, průzračné tyrkysové moře anebo velkolepé stavby a památky? Ať si zvolíte jakoukoliv formu dovolené, buďte si jisti, že s patřičnou výbavou ošacení se neztratíte nikdy v davu. K praktickým kouskům patří právě pánská trička s cestovatelskou tématikou, která využijete hlavně pro neopakované dovolenkové chvíle. Kvalitní tričko s potiskem si můžete vzít na obhlídku rušné metropole, přístavu, ostrovního komplexu, majestátního hradu či zámku. V nejednom modelu s hezky propracovaným potiskem pánové hravě zdoláte i vrcholky hor. V takovém oblečení se budete cítit pohodlně a zvedne vám i vašemu okolí hned náladu.

Pánské triko jsem prostě světoběžník

Obr. 1. Pánské triko „Jsem prostě světoběžník“

Cestovatelská anebo turistická trika s vysokou kvalitou zpracování sluší všem mužům

Vtipná pánská trička z prvotřídní bavlny jsou k mání u nás ve velkém výběru módních barev i všemožných velikostí. Tento druh triček ve vysoké gramáži je vybaven speciálně střiženými krátkými rukávy. Jejich součástí je i kulatý výstřih včetně zdařilé silikonové úpravy úpletu. Do cestovního zavazadla si přibalte pánské tričko s textem Vášnivý cestovatel, na kterém je vyobrazen motiv kompasu s magickou střelkou. Nenašli jste v tomto modelu zalíbení? Pak ideálním tričkem může být pánské tričko Cestování mě zkrátka baví nebo tričko Jsem prostě světoběžník. V naší nabídce seženete rovněž modely s jednoduchým potiskem Tep cestovale a Tep hory. Připraveny jsou tu i trička s textem „Tady jsem doma!“ nebo potiskem unikátní hory. Určité na vás budou vypadat dobře i verze triček pro cestovatele Všude dobře, tak co doma?

Pánské triko Tep cestovatele

Obr. 2. Pánské triko „Tep cestovatele“

Trika pro cestovatele tělem i duší

Kromě uvedených kolekcí triček s cyklo motivy vám můžeme zhotovit na přání mnohem složitější, barevnější a propracovanější vzory potisků. S takovým originálním kouskem si jistojistě vylepšíte váš outfit. Stačí navštívit náš internetový obchod bezvatriko.cz.

Pánské triko "Vášnivý cestovatel"

Obr. 3. Pánské triko „Vášnivý cestovatel“

diskuse

vložit nový příspěvek