Pánská trička pro aktivní cyklisty a sváteční cyklo nadšence

  • Anonym
  • 22.07.2019
  • 0:00
  • Změněno: 2.07.2019 | 18:34

Ve spolupráci s eshopem bezvatriko.cz přinášíme čtenářům pár tipů na skvělá trika s cyklistickou tématikou. Článek obsahuje komerční sdělení. Provozovatel webu neodpovídá za jeho obsah.

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Nyní nastává čas dovolených a volných prázdninových chvil, které někteří z vás prožijí v sedle kola. Než se vydáte vstříc takovému dobrodružství, měli byste si pořídit správné vybavení. Kromě náležité cyklistické obuvi a bezpečnostních prvků se neobjedete také bez parádního trička s potiskem. Toto základní ošacení ze stoprocentní bavlny vám poskytne optimální pocit a komfort při nošení. Trička s potiskem pro cyklisty vám perfektně padnou a zkombinujete jej dokonale s dalšími částmi oblečení. Výsledný outfit bude zcela ohromující.

Pánské tričko "Evoluce cyklistiky"

Obr. 1. Pánské tričko „Evoluce cyklistiky“

Jedinečně řešená trička s charakteristickou cyklistickou tématikou pro muže i ženy ve vysoké kvalitě

Kolekcí cyklo triček s bezva potiskem v jednodušším nebo složitějším barevném provedení dáte světu najevo, že vám tato oblast není cizí. I když vás cestou potká mnoho prekérních situací, vy vše ustojíte s klidem, nadhledem a humorem. Nepropásněte nabídku internetového obchodu bezvatriko.cz. Zde objevíte spoustu absolutně skvělých kousků, které podtrhnou vaši osobnost. S jedním tričkem pro cyklisty si ale rozhodně nevystačíte. Do batohu si můžete přibalit hned několik modelů. Dejme tomu může jít o tričko Evoluce cyklistiky, verzi s textem I love my bike, Bikesexuál, Problém vyřešen anebo alternativa trička s obrázkem cyklo úsměvu. Úchvatně vypadá i dámský model nejsem princezna, jsem cyklistka, limitovaná edice triček Jídlo-spánek-kolo. To je jenom krátký seznam toho co, u nás najdete.

Pánské tričko "Jídlo - spánek - kolo"

Obr. 2. Pánské tričko „Jídlo – spánek – kolo“

Trička pro zanícené cyklisty i občasné jezdce v pohodlných střizích za velmi příznivé ceny

Výtečně humorná trička pro vášnivé cyklisty s anglickým textem EAT, SLEEP, SEX, BIKE, REPEAT máme pochopitelně pro všechny typy postav a to od velikosti XS až po nadměrnou velikost 5XL. I další ležérně sportovní oblečení vyniká vysokou gramáží, unikátně střiženým rukávem, klasickým kulatým výstřihem a speciální úpravou úpletu. Veškeré modely se vyznačují špičkovým kvalitním provedením bez bočních švů. Díky tomu si trička udržují svoji tvarovou stálost i po mnoho oprání. Což nejeden nositel ocení.

Pánské tričko "Eat - sleep - sex -bike - repeat"

Obr. 3. Pánské tričko „Eat – sleep – sex -bike – repeat“

diskuse

vložit nový příspěvek