Kam vyrazit na dovolenou? 3 zajímavé tipy!

  • Anonym
  • 15.06.2016
  • 12:00
  • Změněno: 23.06.2016 | 18:53

Přinášíme čtenářům 3 tipy na letní dovolenou. Článek obsahuje komerční sdělení. Provozovatel webu neodpovídá za jeho obsah.

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Plánujete letošní dovolenou a nevíte, jaké oblasti vás nezklamou? Přinášíme vám přehled tří zajímavých tipů na lokality, se kterými chybu zaručeně neuděláte. Začneme zemí, která je druhou nejoblíbenější u nás Čechů. Jak jistě tušíte, naší doporučovanou možností je Last minute Itálie. Kromě toho, že země nadchne příjemným podnebím, nabídne i mnoho úchvatných lokalit. Pokud vás láká spíše severní oblast, nezklame takzvaná Benátská riviéra. Při cestě více na jih je to zase Palmová riviéra, s dominujícím střediskem Alba Adriatica. A ideální doba pro pobyt? Nejlépe v hlavní sezoně, tedy měsících červenec a srpen.

Zkuste i vyhledávanou stálici na poli dovolených

Ani zde nemusíme připomínat, o jakou zemi se jedná. Místní apartmány na pobřeží pravidelně vítají na desetitisíce turistů právě z Čech. Ano, je to dovolená Chorvatsko, která je oblíbená jak pro poměrně příznivou cenu, tak i dostupnost země. Už ne jenom autobusem nebo vlastním autem, protože ceny letenek ukazují, že není od věci vyzkoušet i leteckou dopravu. A do kterých lokalit zamířit? My doporučujeme ostrovy, které svou krásou nadchnou nejvíce. Primárně potom:

  • Krk
  • Hvar
  • Brač

Na ně se přirozeně dostanete pohodlně i vlastním autem, nebo autobusem. Stačí jenom zamířit k některému z mnoha přístavů, ze kterých vyplouvají pravidelné trajekty, které slouží jako nejlepší možná spojnice s ostrovy.

Láká vás vůně Orientu?

Pokud ano, nemusíte jezdit zase až tak daleko. Stačí jenom na hranici Evropy a Asie. Právě zde se nachází Turecko, které je tipem číslo 3. Důvodem není jenom krása středisek, jako je Alanya, Antalya, nebo Kemer. Důvodem jsou také příjemně nízké ceny. Jak zájezdů, tak i suvenýrů, nebo třeba oblečení. Nové dámské šaty tak nemusíte pořizovat jenom před vaší cestou, jelikož právě tato země vám umožní koupit si je v průběhu vašeho pobytu. A to výrazně levněji. Jelikož v podstatě jedinou nabízenou možností dopravy bývá letadlo, myslete na to při balení vašeho zavazadla. Nechte si v něm dostatek místa právě na to, co si z této krásné země přivezete.

diskuse

Provozovatel webu si pod tímto článekm nepřeje vkládání diskuzních příspěvků.