Kam se svou rodinou, nebo v rámci firemního setkání?

  • Anonym
  • 16.03.2015
  • 0:00
  • Změněno: 30.03.2015 | 21:27

Článek obsahuje komerční sdělení. Provozovatel webu neodpovídá za jeho obsah.

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Cestování miluje určitě každý z nás. Poznávání zajímavé přírody, historické krásy měst, ale třeba i místních unikátů. Tím vším se můžeme kochat nejenom u nás, ale samozřejmě i u našich východních sousedů, tedy na Slovensku. Za tímto účelem si pojďme představit město Žilina – významné okresní město, které nabídne kostelík sv. Štěpána, katedrálu s Burianovou věží, Budatínsky zámek či Mariánské náměstí. Pro milovníky zajímavých míst rozhodně dobrá volba. A tak stačí jediné, a to zajistit si ubytování v Žilině, což zvládnete ZDE. Místní hotel Galileo vás rozhodně nadchne, a to jak svou polohou, tak i profesionálním personálem nebo příjemným prostředím.

Ideální i pro firemní klientelu

Nejsou to ale jenom rodiny, party, nebo dvojice cestovatelů. Hotel určitě přijde vhod také firmám. Proč zrovna v té vaší neuspořádat mítink a několikadenní školení v srdci tohoto krásného města? Právě zmíněný kongresový hotel Žilina, je volbou, se kterou chybu neuděláte. Nikomu z vašich zaměstnanců a spolupracovníků jistě nebude co do komfortu nic chybět a vy sami oceníte kvalitu zasedacích prostor, určených až pro 80 lidí. Samozřejmě s jistotou zabezpečení cateringových služeb, nebo s jistotou zajištění potřebného technického vybavení.

Cesta? Nejlépe autem

Ať už firemní, nebo osobní cesta, vždy je nejlepší vyrazit vlastním autem. Máte tak jistotou určité mobility a toho, že si zastávky, ale i plán cesty organizujete přesně podle svého. Navíc při plném obsazení oceníte i ekonomickou stránku této možnosti cesty. A jelikož zima pomalu končí a přichází čas jara, nezapomeňte na letní pneumatiky. Kupte je před sezonou, díky čemuž budete mít nejenom jistotou nižších cen, ale i jistotou toho, že je přezujete kdykoliv budete potřebovat. Třeba ve chvíli, kdy běžné denní teploty vystoupají nad onu mez, kterou je 7 stupňů Celsia.

diskuse

Provozovatel webu si pod tímto článekm nepřeje vkládání diskuzních příspěvků.