Drahého cestovního pojištění se nebojte

  • Anonym
  • 14.12.2015
  • 0:00
  • Změněno: 11.12.2015 | 16:28

Dnes čtenářům poradíme, jak si vybrat cestovní pojištění. Článek obsahuje komerční sdělení. Provozovatel webu neodpovídá za jeho obsah.

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Mnozí se na dovolenou raději nepojistí, jelikož se bojí vysokých výdajů, které by mohlo toto pojištění přinést. Obavy však nejsou na místě, jelikož dnes není nic složitého sjednat si nejlevnější cestovní pojištění, které aktuálně na našem trhu existuje. A kde? My doporučíme web Porovnej24.cz, který si oblíbila celá řada lidí. Právě zde si lze sjednat cestovní pojištění do zahraničí, které bude spojeno s tím, nejdůležitějším, čímž není nic jiného, než právě nízká cena. A podle té vybíráme naši pojistku téměř vždy.

Na kolik nás vyjdou ceny za ochranu?

Nejprve se podívejme na to, co konkrétně rozhoduje. Pokud budeme konkrétní, tak je to rozhodně cílová země. Je totiž rozdíl, zda sjednáváme cestovní pojištění do EU, nebo naopak sjednáváme cestovní pojištění mimo EU. Na to bychom měli hledět. Stejně tak ale hledíme i na to, u jaké pojišťovny si ochranu sjednáme. K tomu nám může pomoci srovnání cestovního pojištění, které je ideální volbou, jak sjednat cestovní pojištění online a levně. Nyní už ale k samotným cenám, o kterých můžeme říci, že ochrana spojená s jedním dnem pobytu za našimi hranicemi nemusí být spojena s vyšší částkou, než je například několik korun. A to jasně ukazuje, že pojistky drahé nejsou.

I levná pojistka může být kvalitní

Zároveň se není třeba obávat toho, že by levná pojistka byla jakkoliv nekvalitní. Sjednat si nejlevnější cestovní pojištění online, které bude zahrnovat všechna potřebná rizika, není nic složitého. Třeba, když jedeme do Portugalska. Kromě pojištění léčebných výloh můžeme sjednat i pojistku odpovědnosti, zavazadel, nebo sportovní výbavy. To se hodí, když chceme cestovní pojištění na hory, které je hlavně v zimě velmi oblíbenou možností ochrany. A i zde se můžeme přesvědčit o tom, že cestovní pojištění do zahraničí skutečně nemusí být drahé, pokud víme, jak najít to správné. A to výhodné.

diskuse

Provozovatel webu si pod tímto článekm nepřeje vkládání diskuzních příspěvků.