Chcete poznat skutečný ráj na zemi? Vyzkoušejte Kubu a nebudete litovat

  • Anonym
  • 25.06.2018
  • 0:00
  • Změněno: 2.07.2018 | 20:09

Proslulé doutníky, lahodný rum, a samozřejmě nádherné pláže, to vše čeká na každého, kdo Kubu navštíví. Nicméně, tato slavná perla Karibiku vám toho samozřejmě nabídne mnohem víc, od krásné přírody, přes romantická města, až po úžasná letoviska, která nikdy nespí. Právě pokud si chcete dopřát dovolenou v podobě jedné velké party, během níž se seznámíte s mnoha úžasnými lidmi, nemůžete si vybrat lepší místo, než Kubu. Článek obsahuje komerční sdělení. Provozovatel webu neodpovídá za jeho obsah.

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Jedinečný životní styl a úžasní lidé

Nezáleží na tom, kolik slavných zemí jste již navštívili, anebo jak chcete svou dovolenou v tropech strávit, protože jedinečná atmosféra na Kubě vás zkrátka dostane. Mladí lidé vlnící se v rytmu salsy, malé děti hrající si na ulicích, a staří muži kouřící proslulé karibské doutníky, to vše čeká na každého, kdo do této oblíbené destinace zamíří. Stejně tak vás dostanou zachovalé památky a krásná historická města, která učarují všem, kdo milují dějiny.

Jedním z míst, které by měl navštívit každý, jež do této nádherné země zavítá, je samozřejmě kubánská metropole Havana. Spatříte zde krásné koloniální paláce, na nichž se postupně podepsal zub času i skrytá romantická zákoutí. Budete mít jedinečnou příležitost prohlédnout si zachovalé monumentální stavby, jako je Kapitol, a projdete se malebnou čtvrtí La Habana Vieja, kde si vychutnáte lahodné drinky s kapkou rumu v některém ze stylových barů.

Havana, Kuba

Obr. 1. Havana, Kuba

Vyhlášený noční život a slavná letoviska

Kdo se však těší na Kubu především kvůli odpočinku, měl by zamířit na pobřeží, kde se nachází úžasná letoviska, jako je třeba Varadero, jež se mohou pochlubit nádhernými písčitými plážemi a nočním životem, kterým je Karibik vyhlášený. Chcete-li si naopak užít trochu adrenalinu, můžete vyzkoušet některý z vodních sportů, anebo zamiřte do jedné z mnoha místních potápěčských škol, a vydejte se objevovat tajemství pod mořskou hladinou.

Stejně tak si můžete pronajmout průvodce, a užít si výlet do deštného pralesa, který skrývá nádherné poklady v podobě mnoha zajímavých druhů rostlin a živočichů. Na závěr vašeho pobytu na Kubě pak nezapomeňte na chvíli zvolnit, a dopřát si chutný oběd složený z místních specialit. Ať už tedy svou dovolenou v tropech pojmete jako jednu velkou party, dokonalý relax či poznávací zájezd, již teď je jisté, že na Kubu se budete vždy rádi vracet.

diskuse

Provozovatel webu si pod tímto článekm nepřeje vkládání diskuzních příspěvků.