Cestovatelské kino: Thajsko

  • Anonym
  • 6.01.2020
  • 21:45
  • Změněno: 6.01.2020 | 21:46

Země slonů, orchidejí a svobody! Seznamte se s tropickým královstvím, ve kterém není nouze o zážitky. Ať už jde o božské pláže a kouzelné zátoky, pestrobarevné národní parky, čilé plovoucí trhy anebo nespočetné množství chrámů, v Thajsku je pořád co objev ....

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Země slonů, orchidejí a svobody! Seznamte se s tropickým královstvím, ve kterém není nouze o zážitky. Ať už jde o božské pláže a kouzelné zátoky, pestrobarevné národní parky, čilé plovoucí trhy anebo nespočetné množství chrámů, v Thajsku je pořád co objevovat!
Cestovatelka Barbora Vacková nás vezme na autentický výlet, během kterého si užijeme okouzlující i extrémní zážitky, dost se nasmějeme a dozvíme. Nasedněte do loďky, která nás poveze tropickým rájem.

Cestovatelské kino: Thajsko

Obr. 1. Cestovatelské kino: Thajsko

Barbora Vacková

Její vášní je cestování, překonávání svých limitů a sbírání pestrých zážitků. Na přednáškách #historkyzcest komickou formou povídá o zážitcích z cest, kdy trénuje odvahu, hecování se i zvládání cestovatelských průšvihů. Má za sebou procestovaných téměř 40 zemí. Vyráží letadlem, stopem i na koloběžce. Bára pracuje jako lektorka v GrowJOB institutu a osobního rozvoje Konec prokrastinace. Před šesti lety založila prestižní konference Leadership Praha a Leadership Brno.

13. 1. (pondělí)
Start: 20:30 hod.
Kino Lucerna, Praha
Vstupenky: bit.ly/Thajsko1301
FB event: https://www.facebook.com/events/2670308739717320/

diskuse

vložit nový příspěvek