Budete cestovat? Kvalitně se pojistěte

  • Anonym
  • 13.11.2015
  • 0:00
  • Změněno: 17.11.2015 | 22:31

Cestovní pojištění by mělo být při cestě do zahraničí samozřejmostí. Článek obsahuje komerční sdělení. Provozovatel webu neodpovídá za jeho obsah.

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Každý rok opouští někteří Češi naší zem za účelem poznávání, sportu či relaxace v zahraničí.

Mnozí si však nerozvážně myslí, že jim nemůže vůbec nic stát. A když, tak jsou automaticky pojištěni u zdravotní pojišťovny.

Nicméně právě pojištění u zdravotní pojišťovny přestává platit právě ve chvíli, kdy opustíte republiku. Proto je skutečně velmi důležité si zřídit levné cestovní pojištění. V tomto článku se pak dozvíte, jak si snadno zřídit cestovní pojištění online.

Nejlevnější cestovní pojištění online

Podobně jako se vším je i při zřizování cestovního pojištění online nejlepší zjistit, jaké mají ceny všechny pojišťovny. A to můžete udělat dvěma způsoby. Buď si vezmete o týden delší dovolenou a objezdíte a obvoláte všechny pojišťovny na trhu a při této činnosti se dozvíte, že každá z oslovených pojišťoven je přesvědčená, že nejvýhodnější nabídku budete mít právě u ní, nebo se podíváte po jiných možnostech.

Naštěstí je tu několik let ověřená služba, která chce tento proces zrychlit. Jděte na Porovnej24.cz, odpovězte na otázky a získejte tak nabídku přímo pro vaše potřeby z několika stovek možností.

Vybrat to nejvýhodnější přímo pro vás pak nebude vůbec složité. Je dobré se držet jen pár rad.

S cestovním pojištěním je radost cestovat.

Obr. 1. S cestovním pojištěním je radost cestovat.

Tipy, jak vzít to nejvýhodnější cestovní pojištění

Kancelář pojistitelů zveřejnila minimální výši výloh, se kterou doporučuje cestovat. Je to 1,2 milionu u léčebných výloh, 1 milion u odpovědnosti za způsobení škody na zdraví a 0,5 milionu za odpovědnost za škodu na majetku.

Pojišťovny pak nejsou povinny vyplatit za vás škodu ve chvíli, kdy jste pod vlivem alkoholu či omamné látky, škodu způsobujete úmyslně, jste neohlášeně chronicky nemocní nebo již při sjednání smlouvy zatajujete onemocnění či úraz, nebo provozujete extrémní sporty a nemáte připojištění, které by tuto možnost pokrylo. V těchto všech případech se pojišťovny zříkají své povinnosti a je to zcela v souladu se zákonem.

Doporučujeme vám tedy dvě věci. Za prvé, sjednejte si to nejlevnější cestovní pojištění online na Porovnej24.cz a za druhé, pro jistotu nemějte žádnou nehodu. Pak si můžete maximálně užit dovolenou.

diskuse

Provozovatel webu si pod tímto článekm nepřeje vkládání diskuzních příspěvků.