Vydejte se poznávat svět s levnými letenkami

Máte pár dní volna a toužíte je strávit poznáváním nějakého zajímavého místa? Vyrážíte na dovolenou bez cestovní kanceláře a snažíte se všechny náklady snížit na minimum? Pak jistě hledáte ty nejlevnější letenky. Právě s tím vám rád pomůže zapálený cestovatel Jiří Hošek a jeho služby vyhledávání levných letenek. Článek obsahuje komerční sdělení. Provozovatel webu neodpovídá za jeho obsah.

hodnocení článku
  •  

Hodnotili 2 lidé


Vaše hodnocení

Osobní zkušenosti cestovatele tělem i duší

Jiří Hošek je zkušený cestovatel, který procestoval již mnoho zajímavých zemí a má na svém kontě statisíce leteckých mil. Vyhledávání levných letenek se pro něj stalo koníčkem, který časem vyústil v nápad nabídnout toto levné cestování i všem ostatním lidem. Nejde o žádné kouzlo, ale o umění hledat a nacházet skvělé ceny letenek napříč internetem, které lze získat jedině praxí. Smyslem práce Jiřího Hoška je především ukázat široké veřejnosti, že cestovat na vlastní pěst je báječné a dá se to dělat velmi levně.

Levné cestování po světě

Obr. 1. Levné cestování po světě

O svých zkušenostech Jirka rád hovoří a předává je tak dále, například prostřednictvím svého Blogu o cestování, cestovatelských přednášek nebo partnerstvím s cestovatelskými portály a skupinami. O cestování a levných letenkách hovořil také jako host v pořadu Dobré ráno s ČT a ve vysílání rádia Petrov v pořadu Cestování za pusu 1. díl a Cestování za pusu 2. díl.

Letenky na míru

Každý zájemce o cestování může využít nabídky vyhledávání letenek na míru. Je k tomu potřeba pouze napsat zprávu přes kontaktní formulář, který najdete na Blogu o cestování.

Napište:

  • cílovou destinaci
  • možná data odletu
  • plánovanou délku pobytu
  • možná odletová letiště
  • počet cestujících (případně věk u dětí)

Co se bude dít?

Podle vašeho požadavku vám budou vyhledány a nabídnuty nejlepší varianty letů. Pak záleží čistě na vás, zda se nabídku rozhodnete využít, či nikoliv. Pokud ne, nic se neděje, můžete to příště klidně zkusit znovu a třeba budete spokojeni. Hledání je zcela zdarma. Jestliže o letenky máte zájem, budou vám zakoupeny a zaslány až na váš e-mail. Za toto zprostředkování zaplatíte 1 000 Kč poplatek jako kompenzaci za strávený čas a poskytnutý servis.

Letenky k moři

Obr. 2. Letenky k moři

Newsletter zdarma

Láká vás cestování, ale zatím nevíte, kam byste se chtěli vydat? Nechte si zasílat zdarma newslettery do vaší e-mailové schránky. Díky tomu budete mít přehled o tom, kam a za kolik je možné letět. A třeba tam najdete skvělou nabídku zrovna do vaší vysněné destinace. Přihlásit se k jejich odběru můžete opět prostřednictvím kontaktního formuláře.

Cestování až na daleký sever

Obr. 3. Cestování až na daleký sever

Hlídací robot

Nechcete se spoléhat na novinky z newsletterů a raději byste o každé skvělé nabídce věděli hned? Pak se nabízí možnost využít služby unikátního hlídacího robota. Tato služba je zpoplatněna částkou 1 000 Kč za rok s omezením na 10 destinací a 2 000 Kč za rok bez omezení. Po zadání vašich destinací bude speciálně naprogramovaný robot procházet denně každou hodinu více než 20 míst na internetu v Česku i zahraničí a hledat akční nabídky. Zprávu o nich vám pak ihned zašle na váš e-mail. Chcete-li se následně dozvědět více, stačí na tuto zprávu odpovědět a již se vám dostane opět osobního servisu jako při hledání na míru.

Cestujte a poznávejte svět, každý jeho kout stojí za to!

diskuse

Provozovatel webu si pod tímto článekm nepřeje vkládání diskuzních příspěvků.