Dovolená na poslední chvíli a její klady

  • Anonym
  • 29.08.2016
  • 0:00
  • Změněno: 27.08.2016 | 9:10

Podařilo se vám díky zdravého stravování a cvičení docílit krásné postavy? Pak nezbývá než vám pogratulovat. Tím pádem by byla velká škoda ukrývat takové tělíčko pod oblečením. Využijte posledních letních dnů a vyrazte někam na dovolenou. Ke konci prázdnin a počátkem září již nebudou tak „narvané“ pláže a lépe si užijete požadovaný relax. Článek obsahuje komerční sdělení. Provozovatel webu neodpovídá za jeho obsah.

hodnocení článku
  •  

Nikdo nehodnotil


Vaše hodnocení

Dovolená v Chorvatsku nevyjde tak draho a vychutnat si jí v podstatě může každý. Chorvatsko je nejenže překrásná země plná úžasných pláží, průzračného moře, ale láká také na památky, jezera a národní parky. Cestovat lze díky cestovním kancelářím nebo sám na vlastní pěst. To už záleží na vás, čemu dáte přednost. Jestliže vyrazíte ve větším počtu osob, ať už rodina, sousedé, přátelé – vyjde vás to mnohem levněji. I zde jako všude jinde se dají uplatnit skupinové slevy.

Ušetřete díky last minute zájezdům

Neláká-li vás Chorvatsko, ale jiná země, využijte last minute Itálie, kde se dá rovněž ušetřit značné množství financí. Last minute zájezdy jsou cenově výhodnější a obvykle zahrnují i další bonusy, takže vás ve finále taková dovolená vyjde až o třetinu lépe než původně uváděná cena.

Dovolená představuje slovo, na které se mnoho lidí těší celý rok. V práci o ní sní a těší se. Život je ve skutečnosti tak krátký a krásných míst je na světě tolik, že není čas nic odkládat – tak hurá za dobrodružstvím.

Důležitá součást letní dovolené – dámské plavky

Na žádnou dovolenou si nezapomeňte přibalit alespoň troje dámské plavky. Mořská voda udělá s elastickým materiálem a gumičkami své. Po každém koupání plavky důkladně vymáchejte v čisté vodě a vezměte si nové. Rovněž se doporučuje vzít si několik různých střihů – to kvůli vodním aktivitám. Na tobogány, vodní banány a jiné atrakce jsou praktické plavky vcelku nebo horní díl střihu top. Zamezíte tím zbytečným trapasům.

diskuse

Provozovatel webu si pod tímto článekm nepřeje vkládání diskuzních příspěvků.